Army of Lovers har under sina år fram och tillbaka i rampljuset lyckats komma ut med en hel del bra låtar och till och med några riktigt stora hits som snabbt spred sig runt i Europa.

Det finns två stycken hits som Army of Lovers troligtvis är mest kända för. Båda låtarna kommer från gruppens andra skiva som släpptes och naturligtvis är det Crucified och Ride the Bullet som vi talar om. Crucifed blev en låt som lyckades hålla sig på första platsen 8 veckor i rad på Eurochart, vilket är något som är mycket prestigefyllt i artistvärlden. Internationellt kan man säga att denna låt verkligen är den som är mest populär och som naturligtvis då även är mest känd.

Trots att Army of Lovers blev som mest kända i länder som Östeuropa och Tyskland, så var det dessvärre inte allt för många låtar som faktiskt blev hits. Låttitlar som Obsession, Crucified, Ride the Bullet och Israelism är dock några som de allra flesta människor har i minnet än idag och som till och med fortfarande spelas på nattklubbar med 90-talstema.

Vill man lyssna på de gamla låtarna i sitt eget hem går det naturligtvis bra. Majoriteten av alla sånger kan man enkelt hitta på hemsidor som Youtube och då har man även en möjlighet att spana in de omtalade musikvideorna som tillhör. Känner du dig på ditt bästa Army of Lovers-humör måste du utan tvekan sätta på videon till Ride the Bullet. Även om du som ett Army of Lovers-fan troligtvis har hört låten mer än en gång, så är det en riktigt stor skillnad i upplevelse när man även får se gruppen svänga loss i äkta 90-tals anda. Både Ride the Bullet och låten Love me like a loaded gun har dock kommit ut som nyare versioner (1992) efter deras debut.