Det har hänt mycket sedan gruppen Army of Lovers valde att gå åt separata håll och satsa på sina egna karriärer. I denna text får du en snabb information om vad gruppmedlemmarna har för sig idag!

  • Alexander Bard – Det är egentligen inte mer än rätt än att börja kika närmare på vad grundaren av Army of Lovers har för sig nu förtiden. Efter att han slutade i Army of Lovers var han även med och spelade i grupper som BWO och Vaccum. Bard jobbar dock främst med att delta i debatter runt om i Sverige och håller även en del föredrag. Utöver detta har han kommit ut med hela fyra stycken böcker som är skrivna med Jan Söderqvist och från 2011-2015 sågs Alexander Bard i Tv-rutan som jury i sångtävlingen Idol. Under de senaste åren är han dock jurymedlem i det populära tv-programmet Talang.
  • Camilla Henemark – Henemark är en svensk sångerska, fotomodell, skådespelare och författare. Utöver detta är hon mycket politiskt insatt och jobbar även hon med en hel del föreläsningar av olika slag. Trots att Camilla kanske är mest känd för just sitt medverkande i gruppen Army of Lovers, så har hon på senare tid setts till väldigt mycket i tv-rutan. Hon har bland annat medverkat i Let’s Dance år 2012 och år 2017 sågs hon i Biggest Loser VIP.
  • Jean-Pierre Barda – Vissa väljer att fortsätta hålla sig i strålkastarljuset i form av olika tv-program eller i samband med musik, medan andra väljer en annan väg. Efter sin tid i Army of Lovers har Jean-Pierre skrivit musik till olika artister, jobbat som skådespelare, men även gett ut kollektioner av solglasögon. Utöver detta jobbade Barda ett tag som hårstylist, men för Barda är hans judiska bakgrund väldigt betydelsefullt och därför valde han att hösten 2015 permanent flytta till Tel Aviv, Israel.