Den svenska eurodancegruppen har varit igång ända sedan år 1987. Precis som hos många andra grupper och band har medlemmar kommit och gått, men man kan tveklöst säga att några valde att stanna från början till slut.

Den grundtrio som man såg till under 1987 var naturligtvis Alexander Bard, som faktiskt är den person som grundade hela gruppen. Till en början framträdde gruppen endast på diskotek och klubbar, men fick sitt genombrott efter ett uppträdande på klubben Melody i Stockholm år 1988. Alexander Bard framträdde då med sitt artistnamn Barbie och som körsångare hade han sina två vänner Jean-Pierre Barda och Camilla Henemark, också känd som La Camilla.

Om man tittar på Bard idag och den personlighet och de åsikter han har hade man kanske med säkerhet trott att det var Bard som var gruppens frontfigur, men sanningen är att frontfiguren i gruppen alltid bestod av en kvinna. Det var med andra ord La Camilla som var gruppens ansikte utåt, men hon valde dock att lämna gruppen under år 1991. Under år 1992 ersattes frontfiguren med en kvinna vid namn Dominika Peczynski, men även Michaela Dornonville de la Cour var aktiv under år 1991 till år 1995.

Anledningen till att Camilla Henemark valde att gå vidare från gruppen berodde på ett internt gräl. Dock kom La Camilla tillbaka in i gruppen år 1995 och bandet var då utökat från tre till fyra personer. Det varade dock inte speciellt längre, även om gruppen släppte sin skiva ” Les greatest hits”, utan år 1996 valde gruppmedlemmarna att gå ut med informationen om att de skulle splittras och välja andra vägar inom just musik och TV. Detta var däremot inte slutet, utan gruppen har vid ett flertal tillfällen och många år framåt fortsatt att återförenas och detta ända fram till år 2013. Om det blir någon mer återförening får vi bara vänta och se.